A Prayer for Ukraine ðŸ’›ðŸ™ðŸ½

Message:

As I was reading Isaiah 43, the Holy Spirit guided me to understand that this is a right now word for God’s people. I encourage you to read it and meditate on it and ask the Lord what does this scripture mean for you and others who are in the body Christ during these times.

Prayer:

I now ask that you join your faith with my faith as we pray for Ukraine:

Dear Heavenly Father, we uplift to You Ukraine right now. Father, we know that none of these events come as a surprise to You and a victory plan through Jesus Christ is already set in place. I uplift those who are believers of Yours and I pray right now that they find new strength in You. I pray your angels go before them, behind them and besides them comforting them during these times. I pray that they do not worry about tomorrow, but trust that all things work together for the good of those who love You Lord Jesus (Romans 8:28). Now, I uplift those who do not know You Lord Jesus; I pray that they have an encounter with You Lord Jesus. I pray for their salvation and that Your evangelists would spread the gospel to those who do not know You yet Lord. I give You the praise, the honor and the glory Lord Jesus for those who will be led to You and saved through this simple prayer by faith. I pray right now Your protection around Your people. I bind every evil plan and attack of the enemy. I declare it fails now in Jesus mighty name. Father, let Your people see Your hand move in their lives; for we know according to Your word in Isaiah 43 that You are with Your people even now and they shall not fear. We pray in the mighty and matchless name of Yeshua – Jesus Christ, Messiah and Savior. Amen.

Ending Message:

May you gain new strength in this season. You are not alone and this too shall pass. I love you with the love of YHWH.

Britt Annie Nicole – Written for His glory – The name above all names – Yeshua, Jesus Christ

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s